Forum studija Informatickog dizajna u Osijeku
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prijava ispita i predavanja

Go down

Prijava ispita i predavanja Empty Prijava ispita i predavanja

Postaj by Maverick čet 09 tra 2009, 12:49

Pozdrav!

Da malo jos unaprijedimo forum, otvorio sam novi podforum "prijava ispita" te aktivirao kalendar. Laughing

Zadatak je svakom tko sazna cim sazna za neki ispit, da otvori novi post tocnog imena ispita (pogledaj prvi otvoreni) u tom forumu i da unese ime profesora, lokaciju i vrijeme pocetka ispita, te malo ispod pod opcijom "calendar" unese datum i vrijeme ispita.
http://yfrog.com/08calendarqj

Unos neka bude tocno po ovoj prvoj spranci (ako imate novih prijedloga - otvoren sam za saslusati). affraid
Takodjer, ukoliko ispit nije jos sluzbeno objavljen - u samom postu nakon svega navedenog navesti NESLUZBENO! Boks

Eto, pridrzavajte se toga....
Maverick
Maverick
Svemoguci

Male Posts : 376
Registered : 08.02.2008

[Vrh] Go down

Prijava ispita i predavanja Empty Re: Prijava ispita i predavanja

Postaj by Maverick čet 09 tra 2009, 13:04

Takodjer, predlazem da unosimo slicno za predavanja......i to pogledajte moju sprancu za ono predavanje od 3. i 4.4..... mislim da ce nam onda jako olaksati jer pogledom u kalendar lijepo vidimo raspored....

Kada unosite predavanja koja (a uvijek traju 2 ili vise dana), jednostavno upisite pod kalendarom sljedece...
Ako pocinje u petak a imamo jos i u subotu i nedjelju, napisete datum petka kao pocetak i jos 2 dana da traje....

A tocnu satnicu unesete u body topica......

pivo1
Maverick
Maverick
Svemoguci

Male Posts : 376
Registered : 08.02.2008

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics