UPISI ITD
4 posters
Stranica 1 / 1.
UPISI ITD
UPISI U IV.SEMESTAR ĆE NAJVJEROJATNIJE BITI 14. LIPNJA.
VIKEND IZA (OKO 20. LIPNJA) ISPIT KOD PROF. LOVREČEKA.
PREDAVANJA NEMA DO DALJNJEG.
VIKEND IZA (OKO 20. LIPNJA) ISPIT KOD PROF. LOVREČEKA.
PREDAVANJA NEMA DO DALJNJEG.
Mare- Pametnjakovic
Registered : 10.02.2008
Re: UPISI ITD
Super, odlicno! I sta mi to upisujemo??? Predavanja koja nemamo?
Pazi, u indeksima smo ponavljaci, kao i na studomatu, nitko nema uvedene sve ispite koje je polozio, odslusali smo 5 ili 6 predmeta iz 3. semestra, koji ima 8 predmeta, a imali samo 4 ispita (od toga engleski koji je dvosemestralan). Dakle, 3 ispita od 7,5 predmeta, i oni nas upisuju u 4. semestar???
Zasto? Svima je jasno, zbog novaca. Meni ne smeta ovaj tempo nastave, nit mi ista uvjetuje, no smeta mi tempo uzimanja novaca, koji je jedini u roku. Znam da ce sad neki reci "vidi ovog, opet nesto s***", ali ja zaista ne zelim da se netko ovako ponasa neorganizirano a da za to lijepo uzima novce.
Ako predavanja nema do daljnega (u sali sam na putu u zg rekao da nece bit do 10 mjeseca, a sve mi se cini da sam u bio u pravu) zasto bi davali novce kao da imamo sve redovno. Zasto bi ja njih kreditirao i placao za nesto sto ce se dogoditi za 4 mjeseca?
Jesam u pravu i sto vi mislite?
Mi sad trebamo platiti 6300 kn, njima ide 3000kn. Puta nas 40tak, to je 120 000 kn. Za cega? Za "predavanja nema do daljnjega"?
Mare, jesi ti ovo natuknula gospodi u referadi?
Pazi, u indeksima smo ponavljaci, kao i na studomatu, nitko nema uvedene sve ispite koje je polozio, odslusali smo 5 ili 6 predmeta iz 3. semestra, koji ima 8 predmeta, a imali samo 4 ispita (od toga engleski koji je dvosemestralan). Dakle, 3 ispita od 7,5 predmeta, i oni nas upisuju u 4. semestar???
Zasto? Svima je jasno, zbog novaca. Meni ne smeta ovaj tempo nastave, nit mi ista uvjetuje, no smeta mi tempo uzimanja novaca, koji je jedini u roku. Znam da ce sad neki reci "vidi ovog, opet nesto s***", ali ja zaista ne zelim da se netko ovako ponasa neorganizirano a da za to lijepo uzima novce.
Ako predavanja nema do daljnega (u sali sam na putu u zg rekao da nece bit do 10 mjeseca, a sve mi se cini da sam u bio u pravu) zasto bi davali novce kao da imamo sve redovno. Zasto bi ja njih kreditirao i placao za nesto sto ce se dogoditi za 4 mjeseca?
Jesam u pravu i sto vi mislite?
Mi sad trebamo platiti 6300 kn, njima ide 3000kn. Puta nas 40tak, to je 120 000 kn. Za cega? Za "predavanja nema do daljnjega"?
Mare, jesi ti ovo natuknula gospodi u referadi?
Maverick- Svemoguci
Registered : 08.02.2008
Ma rekao je da se za sve ostale informacije obratimo kolegama iz Zagreba koji će doći na upise.
Zadnja promjena: mare; uto 03 lip 2008, 09:45; ukupno mijenjano 1 put.
Mare- Pametnjakovic
Registered : 10.02.2008
mene sam jebe sto nema ispitnih rokova od predmeta iz druge godine
ne vidim kada bi mi trebali poloziti tih 7-8 predmeta u ova 4mj koja su nam preostala do kraja godine
ne vidim kada bi mi trebali poloziti tih 7-8 predmeta u ova 4mj koja su nam preostala do kraja godine
Furma- Doktor
Registered : 17.02.2008
Ja slaem da je ovo strana glupost i stvarno ispada da ih kreditiramo,dajemo lovu unaprijed za neto to neznamo kad će biti. Sad se vraćamo na ono spajanje generacija, moda nas neće zvanično spojiti ali će nam očito toliko otezati sa predavanjima da će nas 5. generacija sustići i to ti je to. Jedino to ćemo mi to sve unaprijed platiti.
A to se tiče ispitnih rokova s druge godine, naravno da ih nema kad nita nismo odsluali. to je najgore njima je lijeno staviti na stranicu kad je ispit iz matematike i statistike pa moramo sami to saznati tako to odemo do ETF-a kao ovaj zadnji rok.
A to se tiče ispitnih rokova s druge godine, naravno da ih nema kad nita nismo odsluali. to je najgore njima je lijeno staviti na stranicu kad je ispit iz matematike i statistike pa moramo sami to saznati tako to odemo do ETF-a kao ovaj zadnji rok.
Toni- Doktor
Registered : 09.02.2008
mare je napisao/la:Ma rekao je da se za sve ostale informacije obratimo kolegama iz Zagreba koji će doći na upise.
Ja bi se volio njima obratiti prije "upisa", da gospoda ne dolaze bezveze.
Maverick- Svemoguci
14.06. (subota) - UPIS u 4. semestar Izvanrednog studija informatike
u Osijeku u 10:30 sati - ETF. Na upis je potrebno ponijeti indeks
i 60 kuna za upis.
Ja tu ne vidim da treba donijeti uplatnice, znaci samo index i 60 kn za upis.
u Osijeku u 10:30 sati - ETF. Na upis je potrebno ponijeti indeks
i 60 kuna za upis.
Ja tu ne vidim da treba donijeti uplatnice, znaci samo index i 60 kn za upis.
Maverick- Svemoguci
Ajd super onda ne moram uplatiti nita. Ajd dat ću im 60 kn da se vesele.
Toni- Doktor
Registered : 09.02.2008
Stranica 1 / 1.