Forum studija Informatickog dizajna u Osijeku
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mislite li da ćete završiti ovaj studij?

+2
$ GOGUS $
Dario
6 posters

Go down

Mislite li da ćete završiti ovaj studij? Empty Mislite li da ćete završiti ovaj studij?

Postaj by Dario ned 10 vel 2008, 16:13

Želim iskreno mišljenje! Kada se pogledaju svi predmeti većina ih je kako kome "lagana" a ima i onih tipa građa digitalnih sklopova koje treba malo poštrebati a opet ako imate sreće i vješti ste u švercanju to ne predstavlja nikakav problem i kao da primjećujem da nam većina profesora gleda kroz prste. Mislim da će me malo takvi predmeti usporavati ali bih to mogao sve privesti kraju.
Dario
Dario
Zabusant

Male Posts : 39
Registered : 08.02.2008

http://dariomodric.spaces.live.com

[Vrh] Go down

Mislite li da ćete završiti ovaj studij? Empty svi ćemo završiti

Postaj by $ GOGUS $ pon 11 vel 2008, 01:26

samo matematiku treba proći i ovo sve ostalo ide samo od sebe, barem je kod mene takav slučaj! al kako smo prošli 1. god mislim da neće biti većih problema privesti kraju i ostale dvije.
$ GOGUS $
$ GOGUS $
Kampanjac

Male Posts : 99
Registered : 11.02.2008

[Vrh] Go down

Mislite li da ćete završiti ovaj studij? Empty Re: Mislite li da ćete završiti ovaj studij?

Postaj by Maverick pon 11 vel 2008, 11:54

Mislim da ne gledaju oni kroz prste, vec kroz 14 000 kn Mad
A svi kazu kad rijesis Matematike, Statistike i Fizike, skoro kao da si i diplomirao...
Maverick
Maverick
Svemoguci

Male Posts : 376
Registered : 08.02.2008

[Vrh] Go down

Mislite li da ćete završiti ovaj studij? Empty Re: Mislite li da ćete završiti ovaj studij?

Postaj by Mare pon 11 vel 2008, 23:36

Pa da ne mislim završiti ne bi ni upisivala studij. Krivo mi je što nas administracija koči kao i nesposobnost organizatora studija What a Face .
Meni osobno je u cilju sve to sto prije privesti kraju (godine!)!
Mare
Mare
Pametnjakovic

Female Posts : 127
Registered : 10.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by $ GOGUS $ čet 14 vel 2008, 00:20

ma ljudi bit će sve OK!
$ GOGUS $
$ GOGUS $
Kampanjac

Male Posts : 99
Registered : 11.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by dracula uto 04 oľu 2008, 22:22

Ma ide to sve. pazi ovo, ja nisam dao matematiku I, II i statistiku i računalna grafika a odslušao sam sve i dao sve ostale ispite. Btw ja sam 2. generacija i vljad ću ove godine završiti. Nemojte si sam ostavljati matishu za kraj ko ja jel se sad ubijam a mogao sam bezveze ići na rokove makar ništa ne znao kao moji sa generacije pa su prolazili. a ovo ostalo je pljuga. samo daj pare i studiraj ti je moto naše referade. Bome su vragovi poskupili. Moja 1. godina je koštala 10.000,00 kn a druga 11.000,00 kn. Jest da sam ja upisao 2003. godine ( Rolling Eyes ajme kad je to bilo), al eto dogurao skoro do kraja i ne odustajem. Još galića za riješiti i faqin autocad i zbogom srednja školo! samo za informaciju sa 2. generacije je do sada diplomiralo 11 ljudi od nas 35
dracula
dracula
Lijencina

Male Posts : 7
Registered : 04.03.2008

[Vrh] Go down

Postaj by ceca uto 04 oľu 2008, 22:53

Da, lega, ali ti na svu sreću nisi bolonjac. Mi moramo riješiti prvi semestar da bismo uopće mogli četvrtom prismrditi. Surovo, ali istinito Crying or Very sad
ceca
ceca
Doktor

Female Posts : 202
Registered : 09.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics