Mislite li da ćete završiti ovaj studij?
+2
$ GOGUS $
Dario
6 posters
Stranica 1 / 1.
Mislite li da ćete završiti ovaj studij?
Želim iskreno mišljenje! Kada se pogledaju svi predmeti većina ih je kako kome "lagana" a ima i onih tipa građa digitalnih sklopova koje treba malo poštrebati a opet ako imate sreće i vješti ste u švercanju to ne predstavlja nikakav problem i kao da primjećujem da nam većina profesora gleda kroz prste. Mislim da će me malo takvi predmeti usporavati ali bih to mogao sve privesti kraju.
svi ćemo završiti
samo matematiku treba proći i ovo sve ostalo ide samo od sebe, barem je kod mene takav slučaj! al kako smo prošli 1. god mislim da neće biti većih problema privesti kraju i ostale dvije.
$ GOGUS $- Kampanjac
Registered : 11.02.2008
Re: Mislite li da ćete završiti ovaj studij?
Mislim da ne gledaju oni kroz prste, vec kroz 14 000 kn
A svi kazu kad rijesis Matematike, Statistike i Fizike, skoro kao da si i diplomirao...
A svi kazu kad rijesis Matematike, Statistike i Fizike, skoro kao da si i diplomirao...
Maverick- Svemoguci
Registered : 08.02.2008
Pa da ne mislim završiti ne bi ni upisivala studij. Krivo mi je što nas administracija koči kao i nesposobnost organizatora studija .
Meni osobno je u cilju sve to sto prije privesti kraju (godine!)!
Meni osobno je u cilju sve to sto prije privesti kraju (godine!)!
Mare- Pametnjakovic
Registered : 10.02.2008
ma ljudi bit će sve OK!
$ GOGUS $- Kampanjac
Registered : 11.02.2008
Ma ide to sve. pazi ovo, ja nisam dao matematiku I, II i statistiku i računalna grafika a odslušao sam sve i dao sve ostale ispite. Btw ja sam 2. generacija i vljad ću ove godine završiti. Nemojte si sam ostavljati matishu za kraj ko ja jel se sad ubijam a mogao sam bezveze ići na rokove makar ništa ne znao kao moji sa generacije pa su prolazili. a ovo ostalo je pljuga. samo daj pare i studiraj ti je moto naše referade. Bome su vragovi poskupili. Moja 1. godina je koštala 10.000,00 kn a druga 11.000,00 kn. Jest da sam ja upisao 2003. godine ( ajme kad je to bilo), al eto dogurao skoro do kraja i ne odustajem. Još galića za riješiti i faqin autocad i zbogom srednja školo! samo za informaciju sa 2. generacije je do sada diplomiralo 11 ljudi od nas 35
dracula- Lijencina
Registered : 04.03.2008
Da, lega, ali ti na svu sreću nisi bolonjac. Mi moramo riješiti prvi semestar da bismo uopće mogli četvrtom prismrditi. Surovo, ali istinito
ceca- Doktor
Registered : 09.02.2008
Stranica 1 / 1.