Forum studija Informatickog dizajna u Osijeku
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Apple iPhone 3G

2 posters

Go down

Apple iPhone 3G Empty Apple iPhone 3G

Postaj by darkwomen66 sri 29 tra 2009, 03:08

Ako se netko konta u ove stvari ili može naći zanimljive programčiće i aplikacije koje bih trebala, bez Jailbrake iPhone-a, freeware ili shareware, nije bitno (naravno bolje freeware ili nešto torrenta, rapidsharea i sl.), bez da smrdam ovaj mobtel - znači sigurno i "legalno", ma svejedno...), nek mi javi na mp... ne kužim se baš u ovo, a htjela bih naći neke teme i klasične stvarčice za instalirat, kao što je za Symbian OS bio onaj Easy Reject programčić koji blokira sve dolazne neželjene pozive, skrivene pozive i SMS-ove neprimjetno... i ostale zanimljive aplikacije (zasad sam uspjela sve skidat preko iTunes-a, odnosno skinila sam samo Skype, većina programčića se ugl. naravno naplaćuje... pa me zanima da li ima nešto zgodno što je free... a ovo što mi treba ne znam di da nađem i da li postoji tak nešt slično kao Easy Reject...) vjerojatno nešto ima i za MAC OS - iPhone 3G... pa ak se nekome bude dalo malo prokopat...
P.S. Već sam uspjela nešto sprčkat, pa sam ošla na tvorničke postavke, tak da ne bi više riskirala... pa molim iskusne kolege da pomognu... unaprijed se zahvaljujem!
darkwomen66
darkwomen66
Doktor

Female Posts : 354
Registered : 11.02.2008

[Vrh] Go down

Apple iPhone 3G Empty Re: Apple iPhone 3G

Postaj by Vanqu sri 29 tra 2009, 10:41

Vanqu
Vanqu
Zabusant

Registered : 24.02.2008