banner
+2
Immortal
m3ntal_help!
6 posters
Stranica 1 / 1.
banner
ovaj banner gore je blagi užas. još bi prošao da prodajemo krumpira i luka ovdje, ali studenti informatičkog dizajna? pa sam si uzeo pola sata od svog svakodnevnog gubljenja vremena i složio nešto što liči na nešto. molim administratora foruma da uzme ovaj banner i stavi ga umjesto ovog horora gore:
ili verzija koja se bolje uklapa uz postojeću shemu boja:
a ako treba, šaljem i .psd file.
slično vrijedi i za background image. nisam imao volje praviti tile, ali svrha tile-a je da se može ponavljati po x i y osi. prelijevati. neprimjetno. oku ugodno.
bolja bi bila jedna boja nego ovaj sataraš. crna, siva, tamnoplava, ružičasta - bilo koja. a uz malo volje može se u photoshopu složiti nešto smisleno za par minuta, barem neki gradient. ili ako ništa drugo, na internetu ima cijelo čudo stranica gdje se može pronaći besplatni tile image. recimo neki tamni, koji ne bode u oči. evo jedan dobar izvor:
http://www.deviantart.com/#catpath=customization/wallpaper/tiles&order=9
eh, i još nešto kad već serem...
charset=windows-1250.............
ili verzija koja se bolje uklapa uz postojeću shemu boja:
a ako treba, šaljem i .psd file.
slično vrijedi i za background image. nisam imao volje praviti tile, ali svrha tile-a je da se može ponavljati po x i y osi. prelijevati. neprimjetno. oku ugodno.
bolja bi bila jedna boja nego ovaj sataraš. crna, siva, tamnoplava, ružičasta - bilo koja. a uz malo volje može se u photoshopu složiti nešto smisleno za par minuta, barem neki gradient. ili ako ništa drugo, na internetu ima cijelo čudo stranica gdje se može pronaći besplatni tile image. recimo neki tamni, koji ne bode u oči. evo jedan dobar izvor:
http://www.deviantart.com/#catpath=customization/wallpaper/tiles&order=9
eh, i još nešto kad već serem...
charset=windows-1250.............
m3ntal_help!- Zabusant
Registered : 31.03.2008
Re: banner
sviđa mi se ... definitivno je bolji od sadašnjeg !!!
Immortal- Pametnjakovic
Registered : 09.02.2008
m3ntal_help! je napisao/la:ovaj banner gore je blagi užas. još bi prošao da prodajemo krumpira i luka ovdje, ali studenti informatičkog dizajna? pa sam si uzeo pola sata od svog svakodnevnog gubljenja vremena i složio nešto što liči na nešto. molim administratora foruma da uzme ovaj banner i stavi ga umjesto ovog horora gore:
Što svi znamo srati kad nam se prisere jel tako?
A gdje si bio kad je ovo bilo aktualno?
Banner/logotip
Bio si vec godinu dana uredno registriran.
Ovaj banner po kojem se masovno pljuje, je napravljen za 40 sekundi i stavljen na brzinu, kao i background, jer mi je na umu bila svrha foruma a ne izgled. Posto sam masu vremena potrosio na forum, dio nekog izgleda sam pokusao prepustiti ostalima, ali nitko se nije potrudio.
Što se tiče bannera, kada ih bude barem 3 u ponudi, dat cu na glasanje pa cu staviti onaj koji skupi najvise. Ali sviđa mi se ovaj i puno je ljepsi od aktualnog. Ali bilo bi u redu da bude vise ponudjenih pa vecina nek odabere. U redu?
Ajd pošalji .psd file na davor25@gmail.com
Maverick- Svemoguci
Registered : 08.02.2008
poslano.
ajde onda kolege, idemo napraviti još koji. ako nitko ne bude, napravit ću ja još dva.
ajde onda kolege, idemo napraviti još koji. ako nitko ne bude, napravit ću ja još dva.
m3ntal_help!- Zabusant
Registered : 31.03.2008
ni meni se nije svidio banner kad sam ga prvi put vidio...ova druga boja ako vec admin bude mijenjo...
dasop- Doktor
Registered : 10.02.2008
Odlicno, taman sam htio reci za tile-ove....da i njih napravis....
Ako nitko bas nema volje, napravi ti jos koji, a i ja cu ako uhvatim vremena.
Ako nitko bas nema volje, napravi ti jos koji, a i ja cu ako uhvatim vremena.
Maverick- Svemoguci
I, jesi napravio jos koji?
Maverick- Svemoguci
ja glasam za onaj crveni
btw aj bar netko nes radi, ja cu atrofirati cijeli s ovakvim rasporedom predavanja svake prijestupne..
btw aj bar netko nes radi, ja cu atrofirati cijeli s ovakvim rasporedom predavanja svake prijestupne..
Furma- Doktor
Registered : 17.02.2008
Ja sam za plavi banner i till... prepoznatljive boje Osijeka, stvarno malo promjene ne bi škodilo.
Furma: Smiješ i ti probat koji napraviti.
Dario: Da, svi su za promjene ali nitko ne radi. Napravi koji....
Dario: Da, svi su za promjene ali nitko ne radi. Napravi koji....
Maverick- Svemoguci
ja se jos uvijek patim sa onim logoima
koji god da napravim, nijedan joj ne valja
koji god da napravim, nijedan joj ne valja
Furma- Doktor
Registered : 17.02.2008
Stranica 1 / 1.