Rad referade
4 posters
Stranica 1 / 1.
Rad referade
Kojim danom radi referada, ako se dobro sjećam treba biti srijeda i petak od 11 do 12, no u slučaju da grijeim moe me netko ispraviti?
Stjepan- Kampanjac
Registered : 13.04.2008
Re: Rad referade
bilo je tako, sad rade ponedjeljkom i petkom od 10 do 12
Postal333- Doktor
Registered : 31.03.2008
Hvala, pitam zato jer mi je reetar rekao da su sredili s blaevićem stvari oko ugovora pa me zanima kada će opet dat rokove.
Stjepan- Kampanjac
Hej ljudi da li itko od vas daje neke ispite? Poto vidim da nema nikakvih rokova u Osijeku da li je netko iao do Zagreba polagati bilo to? Vidim da je neki dan bio ispit kod Blaevića ali naravno nitko nije proao.
Zanima me ta i kako dalje jer mi nije ostalo puno pa molim nekoga za savjet ili da bi barem kae neka iskustva da li je tko iao za Zagreb tj kako planirate zavriti faks?
Zanima me ta i kako dalje jer mi nije ostalo puno pa molim nekoga za savjet ili da bi barem kae neka iskustva da li je tko iao za Zagreb tj kako planirate zavriti faks?
Toni- Doktor
Registered : 09.02.2008
Jo neki će profesori iz zg dolaziti ovdje pa prati na fb grupu za točne informacije jer se tamo uglavnom pie.
Stjepan- Kampanjac
Nemam fb, a valjda će negdje objaviti osim tamo.
Toni- Doktor
bit ce ubrzo sad blazevic opet...matematika i statistika isto...
dasop- Doktor
Registered : 10.02.2008
definiraj "unrzo"... zanima me statistika jedino, ako neko sazna neki normalan datum nek pl0x objavi ovdje na forumu, fala
Postal333- Doktor
Registered : 31.03.2008
Mene opet zanima sta i kako sa profesorima iz ZG, lako za ove iz OS.
Toni- Doktor
sad na roku 25.2. iz statistike i matise je rekao za nekih mjesec dana da ce opet doc...
za ove iz zagreba bi ti bilo najbolje da ibne profesoru mail i pitas ga kad dolazi i da li uopce dolazi...i odma stavis tu na forum da znamo...al mislim da ce vise rijetko ko dolazit(mozda ugljesicka), tak da cemo mi morat ic u zagreb, a rokovi su u 6 mjesecu...
uglavnom ak sta saznas novog javi tu na forum
za ove iz zagreba bi ti bilo najbolje da ibne profesoru mail i pitas ga kad dolazi i da li uopce dolazi...i odma stavis tu na forum da znamo...al mislim da ce vise rijetko ko dolazit(mozda ugljesicka), tak da cemo mi morat ic u zagreb, a rokovi su u 6 mjesecu...
uglavnom ak sta saznas novog javi tu na forum
dasop- Doktor
Registered : 10.02.2008
Stranica 1 / 1.