Ispit: Kultura hrvatskog jezika, Jezik i racunalo
+8
darkwomen66
Furma
Mare
vanja
Spectre
$ GOGUS $
slynet
Maverick
12 posters
Stranica 1 / 1.
Ispit: Kultura hrvatskog jezika, Jezik i racunalo
15.03. subota
ispiti:
JEZIK I RAČUNALO;KULTURA HR. JEZIKA u 12 sati, / prof. T. Stojanov/
- ETF
ispiti:
JEZIK I RAČUNALO;KULTURA HR. JEZIKA u 12 sati, / prof. T. Stojanov/
- ETF
Zadnja promjena: Maverick; ned 09 ožu 2008, 17:17; ukupno mijenjano 1 put.
Maverick- Svemoguci
Registered : 08.02.2008
$ GOGUS $- Kampanjac
Registered : 11.02.2008
Spectre- Zabusant
Registered : 29.02.2008
Maverick- Svemoguci
Re: Ispit: Kultura hrvatskog jezika, Jezik i racunalo
a dobro slusaj..."MOZDA" netko nema link do weba...
evo neki materijal z hrvatski....iz prve generacije
hrvaCki
hrvaCki
vanja- Kampanjac
Registered : 13.02.2008
KULTURA HRVATSKOG JEZIKA
NA OVOJ STRANICI IMATE VJEBE I PRIMJERE KAKVI BI MOGLI BITI NA PISMENOM
(za one koji nisu ili na predavanja)
Mare- Pametnjakovic
Registered : 10.02.2008
kakvog ce formata biti taj test?
dobit cemo pun k rijeci i onda ih ispravljati ili neki text pa njega ispravljati? hoce li biti sta od pravila za pisati ili samo obican diktat?
sta ste uopce radii na predavanjima? na sta se mora obratiti pozornost? da li ce profa srati kao i na jeziku i racunalu?
nis ne znam..
dobit cemo pun k rijeci i onda ih ispravljati ili neki text pa njega ispravljati? hoce li biti sta od pravila za pisati ili samo obican diktat?
sta ste uopce radii na predavanjima? na sta se mora obratiti pozornost? da li ce profa srati kao i na jeziku i racunalu?
nis ne znam..
Furma- Doktor
Registered : 17.02.2008
a da otvoris link koji je Mare postala pa malo prvo procitas primijere predavanja i ispita pa da onda postavis ova krasna pitanja!?!?!?
Furma je napisao/la:kakvog ce formata biti taj test?
nis ne znam..
A sta je on srao? Covjek je sasvim normalan i sve, zasto bi srao?
Maverick- Svemoguci
slynet je napisao/la:a da otvoris link koji je Mare postala pa malo prvo procitas primijere predavanja i ispita pa da onda postavis ova krasna pitanja!?!?!?
Valjda bi i da mu se ispit rijesi, da se ne mora truditi previse...
Maverick- Svemoguci
Tko je nervozan?
Maverick- Svemoguci
Furma je napisao/la:kakvog ce formata biti taj test?
nis ne znam..
skini si onaj pps file ciji je link poslala mare i malo ga prouci. od 143. strane pocinju vjezbe, pa si vidi jel znas ili neznas. iznenadit ces se, kao i, vjerujem svi ostali
vanja- Kampanjac
slynet je napisao/la: naravno da ti nisi...
Ni najmanje.
Svata.
Maverick- Svemoguci
imas kakve ti kakve ideje kak da se prosvercamo a da bash ne moramo...znas vec sta...ili cu morat tamo kod vas sjest Pozz mili
Maverick- Svemoguci
Maverick je napisao/la:A sta je on srao? Covjek je sasvim normalan i sve, zasto bi srao?
covjek je neurotican i ima zescih problema tijekom usmenog
na meni i jos dvojici koji su samnom odgovarali imao je izljeve bijesa (aj kuzim na ovom jednom koji nije znao pokazati kut od 45 i 180 stupnjeva lol)
Maverick je napisao/la:slynet je napisao/la:a da otvoris link koji je Mare postala pa malo prvo procitas primijere predavanja i ispita pa da onda postavis ova krasna pitanja!?!?!?
Valjda bi i da mu se ispit rijesi, da se ne mora truditi previse...
samo me zanima okvirno sta da ocekujem od testa
hrvatski sam ucio 12g i ne znam za ijedan drugi fax na kojem se on predaje i mora polagati (osim ako ti to nije smjer) - lol, sram me i reci da moram polagati hrvatski
tako da nemam tu sta bog zna sta ucit, nego se eventualno primpremiti ako ce biti kakvih trik pitanja ili odredjenih pravila za ponoviti
naravno da ne ocekujem da cu se morati previse truditi oko testa
Furma- Doktor
recimo ja ti ne znam nista kod hrvatsko ali doslovno...ali misljenje oko predmeta sto je uveden na fax ti je krivo...WEB DIZAJN...jel kao studiramo? Pa kak ces napraviti neki tekst ako nije dobar lektorki, jel? Pa mene je recimo to sramota sto ne znam bash nista a kao sto vidim i dalje necu nista znati ali mislim da je razmisljanje njihovo sasvim OK
Furma je napisao/la:
na meni i jos dvojici koji su samnom odgovarali imao je izljeve bijesa (aj kuzim na ovom jednom koji nije znao pokazati kut od 45 i 180 stupnjeva lol)
Da ti nisi malo pobrkao predmete i profesore? Jel ti pricas o Papu i postscriptu?
Furma je napisao/la:
samo me zanima okvirno sta da ocekujem od testa
hrvatski sam ucio 12g i ne znam za ijedan drugi fax na kojem se on predaje i mora polagati (osim ako ti to nije smjer) - lol, sram me i reci da moram polagati hrvatski
tako da nemam tu sta bog zna sta ucit, nego se eventualno primpremiti ako ce biti kakvih trik pitanja ili odredjenih pravila za ponoviti
naravno da ne ocekujem da cu se morati previse truditi oko testa
Nece biti pitanja, samo 15 (ili 12) recenica nepravilno napisanih, koje ces ti morati napisati pravilno. Pogledaj onaj link, tamo imas sve.
Maverick- Svemoguci
slynet je napisao/la:recimo ja ti ne znam nista kod hrvatsko ali doslovno...ali misljenje oko predmeta sto je uveden na fax ti je krivo...WEB DIZAJN...jel kao studiramo? Pa kak ces napraviti neki tekst ako nije dobar lektorki, jel? Pa mene je recimo to sramota sto ne znam bash nista a kao sto vidim i dalje necu nista znati ali mislim da je razmisljanje njihovo sasvim OK
Eh, da bar je samo Web dizajn.
Slazem oko svrhe ovog predmeta, mislim da definitivno postoji. Cak i kao stvar opce kulture, dobro je sve to znati.
Maverick- Svemoguci
Maverick je napisao/la:Furma je napisao/la:
Da ti nisi malo pobrkao predmete i profesore? Jel ti pricas o Papu i postscriptu?
zar ne polazemo hrvatski kod onog profe sto nam je predavao jezik i racunalo? onaj ziljkov lega sto vozi bmwa ?
Furma je napisao/la:
Nece biti pitanja, samo 15 (ili 12) recenica nepravilno napisanih, koje ces ti morati napisati pravilno. Pogledaj onaj link, tamo imas sve.
da, skinuo sam primjere, izgleda jednostavno
valjd nece biti usmenog, nego direkt ocijena u index nakon pismenog
Furma- Doktor
Ne, pobrkao si. Hrvatski polazes kod Stojanova, kao i Jezik i Racunalo (to ti je html). Pap (ziljkov lega s bemveom) je predavao Graficke programske jezike, tj. postscript.
Maverick- Svemoguci
Zadnja promjena: mare; čet 13 ožu 2008, 22:26; ukupno mijenjano 1 put.
Mare- Pametnjakovic
Registered : 10.02.2008
hrvatski bi trebao biti najlaka stvar do sada... ak neko ima problema... sve ću ja rijeit... u zamjenu za pomoć oko jezika i računala... prvi put sam odustala, a drugi put zakasnila pa nisam na kraju ni dola na ispit... jel neko ima neke dobre savjete kak to uvjebat, vercat se ili ako neko ima neke primjere tih stranica koje je zadao na ispitu?
hvala unaprijed...
hvala unaprijed...
darkwomen66- Doktor
tanja je napisao/la:hrvatski bi trebao biti najlaka stvar do sada... ak neko ima problema... sve ću ja rijeit...
odlično... nadam se da će sjediti blizu mene.... s ovim bi moglo imati problema...
Coda- Kampanjac
Tanja to ti nista lakse...imas jedan jedini primjer koji bude na ispitima, samo njega prodjes i rjesila si sve. Imas 5 nekih dimenzija...probas svaku 10x i garantiram ti zivotom da prolazis...sprdnja je. Ako trebas pomoc oko toga tu sam...
kakve dimenzije?! prvi put je bila neka jednostavna stranica za napravit a onda poslije i neki padajući izbornik i ne znam ta sve...
pa ajd, moe, ak ti ima vremena... da se danas nađemo na faksu da mi to malo pokae i objasni... ne kontam ta je Stojanovu najbitnije od tih naredbi, da li tablica ili to... čisto da znam vremenski na to trebam obratit pozornost, dovoljno samo da prođem... izgubila sam se u svemu tome... a to se tiče hrvatskog, nema problema, samo ćemo se zamijenit za testove i rijeit ću ti, onda se opet zamijenimo i to je to, ili kako već ti hoće... sjedi kraj mene ili ne znam... snaći ćemo se već... to bi trebala bit pjesma, jer sam na takvim diktatima i glupostima pokupila najvie odličnih ocjena... (ipak, da ne ureknemo)... nikad se ne zna, al prolaz bi trebao biti zagarantiran!
pa ajd, moe, ak ti ima vremena... da se danas nađemo na faksu da mi to malo pokae i objasni... ne kontam ta je Stojanovu najbitnije od tih naredbi, da li tablica ili to... čisto da znam vremenski na to trebam obratit pozornost, dovoljno samo da prođem... izgubila sam se u svemu tome... a to se tiče hrvatskog, nema problema, samo ćemo se zamijenit za testove i rijeit ću ti, onda se opet zamijenimo i to je to, ili kako već ti hoće... sjedi kraj mene ili ne znam... snaći ćemo se već... to bi trebala bit pjesma, jer sam na takvim diktatima i glupostima pokupila najvie odličnih ocjena... (ipak, da ne ureknemo)... nikad se ne zna, al prolaz bi trebao biti zagarantiran!
darkwomen66- Doktor
Evo link na prosli ispit sa rijesenjem kako ga ja vidim:
ftp://etfos@mswg.homeftp.net/jirispit.zip
a ovdje su najkorisniji online materijali za HTML koje mozete naci na WEB-u, pa ih toplo preporucujem:
http://www.w3schools.com/html/default.asp
Srečno svima!
ftp://etfos@mswg.homeftp.net/jirispit.zip
a ovdje su najkorisniji online materijali za HTML koje mozete naci na WEB-u, pa ih toplo preporucujem:
http://www.w3schools.com/html/default.asp
Srečno svima!
Editor- Poglavica
Registered : 09.02.2008
trebas usez onaj ispitni primjer sto je bio dao. ako ti neide fiksiraj se samo na pravljenje izvana stranice odnosno onih tablica. jednostavno je samo treba probat vise puta. ja sam kod kuce napravio 3 puta cijelu. oko sat i pol vremena i dobio 5, ali nisam isto sve napravio. hocu ti zapravo reci da je najbitnija tablica i da to mozes za pola sata savladat. samo trebas vjezbat. i krenut od pocetka. da vidis sta koja naredba radi. to sve govorim naravno zbog pomoci kolegi studentu, a sa druge strane jer sam JAKO nepismen. Help!!!
Hrvoje- Pametnjakovic
Registered : 18.02.2008
Eh, mene sad zivo zanima kako on danas misli izvesti te ispite? Pise da su oba u 12 h na ETF-u, e sad, ovi sto pisu JIR, kako ce oni pisati? Jer taj ispit se radi na racunalu...
Maverick- Svemoguci
Yebo ga ti, pa prvo ce se pisat KHJ, to je nekih pola sata, a onda ostalo.
Iz refereade su zvali ljude i rekli im da si osiguraju notebooke za ispit, ako je moguce.
P.
Iz refereade su zvali ljude i rekli im da si osiguraju notebooke za ispit, ako je moguce.
P.
Editor- Poglavica
Registered : 09.02.2008
Editor je napisao/la:Yebo ga ti, pa prvo ce se pisat KHJ, to je nekih pola sata, a onda ostalo.
To sam i mislio da ce prvo KHJ, samo sam bio znatizeljan. Nemoj se odmah ljutiti...
Editor je napisao/la:
P.
Nevjerojatno. Da moram pisati to, ja bi ih poslao u mp3...
Maverick- Svemoguci
Jel neko dobio rezultate iz KJH-a?
Kec- Zabusant
Registered : 16.02.2008
Kec je napisao/la:Jel neko dobio rezultate iz KJH-a?
ja sam zadnji ostao tamo. ovi koji nisu polozili (neznam tocno poimence) ce imati priliku za par tjedana posto ce prof. stojanov tada doci u osijek.
oni koji su polozili, a nisu cekali, indekse mogu podici na porti ETF-a iskljucujuci milakovica, kurtaka, glavasa i fadljevica. isti su kod mene
allahu akbar
vanja- Kampanjac
Similar topics
» Kultura hrvatskog jezika - ispit (V)
» Jezik i racunalo - ispit (V)
» Jezik i racunalo - vjezbe
» Jezik i racunalo - vjezbe (V)
» Jezik i racunalo - ispit (V)
» Jezik i racunalo - vjezbe
» Jezik i racunalo - vjezbe (V)
Stranica 1 / 1.