Sto ce biti ovaj vikend?
4 posters
Stranica 1 / 1.
Sto ce biti ovaj vikend?
Opet su azurni u referadi, stavili neke rokove, no ni A o predavanjima.
Jel netko zna oce sta bit ovaj vikend? Cisto bi se cudio da bude, bio bi to prenaglo jak tempo...dva vikenda zaredom nismo imali od...ne pamtim
Jel netko zna oce sta bit ovaj vikend? Cisto bi se cudio da bude, bio bi to prenaglo jak tempo...dva vikenda zaredom nismo imali od...ne pamtim
Maverick- Svemoguci
Registered : 08.02.2008
Re: Sto ce biti ovaj vikend?
Moram ih sutra nazvati. Ostala sam u oku jer sam zvala čisto da vidim kada planiraju matematiku rok objaviti kad ono pismeni bio danas, a za usmeni će "javiti" ako javi prof. Galić. Bit će pismeni i 10.07., a na upit zato ovaj rok nije bio objavljen na ETF-u niti naoj stranici nisam dobila odgovor.
ceca- Doktor
Registered : 09.02.2008
Profesor iz Operacijski sustava je rekao da ćemo imati predavanja u petak i subotu,a sad vidim da su oni objavili da imamo predavanja samo u nedjelju u 9. Sad stvarno ne kuim
A to se matematike tiče ako netko neto čuje kad je usmeni neka odmah javlja, naravno samo ako je kod Galića
A to se matematike tiče ako netko neto čuje kad je usmeni neka odmah javlja, naravno samo ako je kod Galića
Toni- Doktor
A ta je sa rokovima iz grafičkih tehnika i procesa grafičke reprodukcije?????????????? Pa ja već zaboravio da smo te predmete i imali.......
Toni- Doktor
Kontaktirala sam profesora i on odgovara:
Petak od 16:00 - 20:00
Subota od 08:00 - 14:00.
Provjerio je jo jednom sa Reetarom.
Ljudi, vidimo se sutra
Petak od 16:00 - 20:00
Subota od 08:00 - 14:00.
Provjerio je jo jednom sa Reetarom.
Ljudi, vidimo se sutra
ceca- Doktor
Trebali bi stisnuti ove u referadi da nam kau kada planiraju rokove iz grafičkih tehnika i procesa grafičke reprodukcije.... vidim da su objavili neke rokove, a od ovih nita...
Coda- Kampanjac
Registered : 08.02.2008
Stranica 1 / 1.