Opet radni dan?!
+6
vanja
Postal333
ludi
Furma
markofranjin
Maverick
10 posters
Stranica 1 / 1.
Opet radni dan?!
Ja ne mogu vjerovati da su nam opet namjestili predavanja ponedjeljkom, utorkom i srijedom?!?!?? Da li su oni imalo razmisljali da mozda ljudi moraju raditi da bi platili njihov precjenjeni faks?
Stvarno vise ne znam sto raditi, nazvati ih i skresati im sve po spisku ili sto?
Grrrr ljut sam i mracim i pizdim i svasta bi im rekao!
Stvarno vise ne znam sto raditi, nazvati ih i skresati im sve po spisku ili sto?
Grrrr ljut sam i mracim i pizdim i svasta bi im rekao!
Maverick- Svemoguci
Registered : 08.02.2008
tako je
Tako je, pa jebemu kud me nema tak često zato to radim, tu sad mi namijeste predavanja tjedan kad ja radim popodnevnu smjenu. LOL
A ta reći nego pizdarat okolo svima!!
A ta reći nego pizdarat okolo svima!!
markofranjin- Zabusant
Registered : 09.02.2008
Re: Opet radni dan?!
ionako nas pola ne dolazi na predavanja
dosta ih se pojavi na prvom predavanju i onda na svako slijedece dolazi mozda 15 ljudi
dosta ih se pojavi na prvom predavanju i onda na svako slijedece dolazi mozda 15 ljudi
Furma- Doktor
Registered : 17.02.2008
Pa da je ekipa slozna moglo bi se i ne doći,pa neka se gospodin koji drzi predavanja zaleti vikendom ili neka drzi radnim danima portiru na etf-u svoja krasna predavanja i sto je najljepse sigurno je lik predavac sa etf-a,vjerojatno se njemu ne da vikend gubiti na nas......
ludi- Zabusant
Registered : 15.02.2008
slaem se
Postal333- Doktor
Registered : 31.03.2008
u koliko sati danas imamo? u pola 5 ili...?
vanja- Kampanjac
Registered : 13.02.2008
a reko je u 16:00
Postal333- Doktor
sljedeće predavanje bi opet trebalo biti pon, uto i sri zato molim vas ko voli zvati i kritizirati referadu nek poduzme neto! ja sam im jo duan pa se bojim nazvati!
$ GOGUS $- Kampanjac
Registered : 11.02.2008
pa jel netko rekao nesto profesoru?
nisam bio na predavanjima pa neznam, ali volio bi otici. naravno ako nebude radnim danom.
nevrjedi ove kritizirat kad su oni samo marionete.
nisam bio na predavanjima pa neznam, ali volio bi otici. naravno ako nebude radnim danom.
nevrjedi ove kritizirat kad su oni samo marionete.
Hrvoje- Pametnjakovic
Registered : 18.02.2008
Zvao sam referadu.
Jos se ne zna nista za iduci ponedjeljak, ali sam lijepo sve rekao kako se doticni profesor bezobrazno ponasa, zakasni 45 minuta, i umjesto isprike, bezobrazno kaze "pa vi ste htjeli u pola 5". I svasta sam im jos rekao.
Jos se ne zna nista za iduci ponedjeljak, ali sam lijepo sve rekao kako se doticni profesor bezobrazno ponasa, zakasni 45 minuta, i umjesto isprike, bezobrazno kaze "pa vi ste htjeli u pola 5". I svasta sam im jos rekao.
Maverick- Svemoguci
Registered : 08.02.2008
^^^CAR^^^
Postal333- Doktor
samo me zanima koliko vas ide toj seljacini na predavanja,vidim da kolegijalnost u nasoj generaciji ne postoji.......
ludi- Zabusant
a shta bi trebo??? ne ici na njih zato shto su preko tjedna??? wtf???
dasop- Doktor
Registered : 10.02.2008
ja ne idem jer ne stignem ali tko moe neka ide, bar ću imati od nekoga prepisivati na ispitu
Toni- Doktor
Registered : 09.02.2008
ja naravno neidem jer nestignem. ali moje pitanje je drugo. kad stalno ti ljudi koji idu zovu referadu, zasto nepokusaju dogovorit drugacije sa profesorom? sto sam i ocekivao da ce se mozda napraviti onda nakon prvog tjedna, ali vidim da od toga nista.
naravno ako hoce. ako ne onda mislim da se netreba ni buniti.
naravno ako hoce. ako ne onda mislim da se netreba ni buniti.
Hrvoje- Pametnjakovic
Registered : 18.02.2008
pokusali smo se dogovoriti za preko vikenda no rekao je da mu preko vikenda nikako ne odgovara posto nije u osijeku (sad ne znam 100% tocno je li zbog toga sto nije u osijeku ili nesto deseto posto sam sjedio u zadnjem redu pa jedva cuo sta je govorio...)
ugl ko nije bio na predavanjima tesko da ce ista skuziti
predmet isti vrag kao i matematika, moras na instrukcije da bi skontao zadatke (naravno da ima par ljudi koji prate i koji kuze zadatke, cak i bukna , no vecina ih nema pojma)
izgleda da cu ja prepisivati od francuza prvi dio zadataka, a od bukne drugi dio
ugl ko nije bio na predavanjima tesko da ce ista skuziti
predmet isti vrag kao i matematika, moras na instrukcije da bi skontao zadatke (naravno da ima par ljudi koji prate i koji kuze zadatke, cak i bukna , no vecina ih nema pojma)
izgleda da cu ja prepisivati od francuza prvi dio zadataka, a od bukne drugi dio
Furma- Doktor
Registered : 17.02.2008
sta ima klanje preko vikenda pa ne moze doci...,ja platio da me gleda vikendom a problem su kolege kojima isto odgovara meni se cini da vecina trancčira polutke vikendom...........((
ludi- Zabusant
ma nisu zadatci teshki toliko...ma kake instrukcije...uzmi zbirku i rijeshavaj...
dasop- Doktor
Registered : 10.02.2008
Stranica 1 / 1.