Koliko ste dali ispita s 1. godine?
+5
Furma
dasop
Maverick
tjerger
Founder
9 posters
Stranica 1 / 1.
Broj poloenih ispita?
Re: Koliko ste dali ispita s 1. godine?
Admin je napisao/la:Ajmo bit iskreni, cisto radi statistike...
de sta ce biti ak nedamo npr. matematiku s prve godine do pocetka 5. semsetra,oce se to tolerirati ko i proslim generacijama ili....?
tjerger- Kampanjac
Registered : 09.02.2008
Po svemu sto sam dosad cuo, ne.
Maverick- Svemoguci
Registered : 08.02.2008
moci ces upisat i peti semestar ak nisi dao matishu!!!! samo shto cesh morat platit
Mislim da 13800 podijelish sa ects bodovima matishe...i dobijesh tu svotu...ne znam koliko bodova nosi matisha...pishe u indexu...nisam za ovo sve siguran, al tak sam nesht chuo...
Mislim da 13800 podijelish sa ects bodovima matishe...i dobijesh tu svotu...ne znam koliko bodova nosi matisha...pishe u indexu...nisam za ovo sve siguran, al tak sam nesht chuo...
dasop- Doktor
Registered : 10.02.2008
Jesi siguran u to?
Koliko znam, jednom to mozes napraviti (to napravis vec kad si na drugoj godini), a za trecu nisam bas siguran. Cudna je ta Bologna. Samo te kajlaju.
Koliko znam, jednom to mozes napraviti (to napravis vec kad si na drugoj godini), a za trecu nisam bas siguran. Cudna je ta Bologna. Samo te kajlaju.
Maverick- Svemoguci
Registered : 08.02.2008
dao sve osim hrvatskog i matematike 1 (na koju sam izasao bar 4 puta) i 2
Furma- Doktor
Registered : 17.02.2008
Nema upisa u 4 (cetvrti) semestar ako se nada matematika!!!!!, a da negovorimo o 5 kako neki pitaju; ne samo matematika nego bilo koji ispit iz prvoga semestra morat ce se upisati ponavljacka godina koja s petom generacijom, upis ce biti krajem cetvrtog mjeseca do tad svi imaju fore da rijese prvi semestar!
BCAA- Lijencina
Registered : 23.02.2008
i opet fuck!
$ GOGUS $- Kampanjac
Registered : 11.02.2008
BCAA je napisao/la:Nema upisa u 4 (cetvrti) semestar ako se nada matematika!!!!!, a da negovorimo o 5 kako neki pitaju; ne samo matematika nego bilo koji ispit iz prvoga semestra morat ce se upisati ponavljacka godina koja s petom generacijom, upis ce biti krajem cetvrtog mjeseca do tad svi imaju fore da rijese prvi semestar!
da li to vrijedi za obje matematike ili sta?
znaci moram li dati matematiku 1 i matematiku 2 da bih upisao 4. semestar ili samo je dovoljno dati matematiku 1.?
Furma- Doktor
i kakve su to sheme sa upisivanjem ponavljacke godine samo zato sto nisam dao 2 predmeta u godini a sve ostalo uredno polozio?
isao bih sa 5. generacijom i slusao samo matematiku (u biti ne moram je ni slusati, mogu samo ici na ispite)?
na svakom drugom faxu ponavljacku godinu upisujes ako nisi dao vise od odredjenog broja predmeta (ali stvarno je jako mali broj predmeta dovoljan da izbjegnes ponavljanje godine)
ako si dao vise od koja 2-3 ispita i seminarskog rada mozes upisati parcijalno iducu godinu
a ako nisi dao samo 2 ispita, a sve ostalo polozio mozes bez problema upisati iducu godinu
i ja sad da placam ponavljacku godinu i idem sa petom generacijom samo zbog 2 predmeta?
isao bih sa 5. generacijom i slusao samo matematiku (u biti ne moram je ni slusati, mogu samo ici na ispite)?
na svakom drugom faxu ponavljacku godinu upisujes ako nisi dao vise od odredjenog broja predmeta (ali stvarno je jako mali broj predmeta dovoljan da izbjegnes ponavljanje godine)
ako si dao vise od koja 2-3 ispita i seminarskog rada mozes upisati parcijalno iducu godinu
a ako nisi dao samo 2 ispita, a sve ostalo polozio mozes bez problema upisati iducu godinu
i ja sad da placam ponavljacku godinu i idem sa petom generacijom samo zbog 2 predmeta?
Furma- Doktor
neznam za ponavljacku (sumnjam), ali za upisivanje 4 semestra moras ocistit prvi. znaci dati mat 1. mat 2 nemoras JO!
Hrvoje- Pametnjakovic
Registered : 18.02.2008
ja dosada poloila 14 kom
jo 20 do kraja + diplomski!!!!!!!!!!
jo 20 do kraja + diplomski!!!!!!!!!!
Mare- Pametnjakovic
Registered : 10.02.2008
Similar topics
» Prijava ispita i predavanja
» ENGLESKI REZULTATI ISPITA 28.2.2008
» odgadanje ispita iz OPERACIJSKIH SUSTAVA!!!!!!!!!!!!!!
» ENGLESKI REZULTATI ISPITA 28.2.2008
» odgadanje ispita iz OPERACIJSKIH SUSTAVA!!!!!!!!!!!!!!
Stranica 1 / 1.