Forum studija Informatickog dizajna u Osijeku
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Upisi

+5
Maverick
Mare
tjerger
Hrvoje
Editor
9 posters

Go down

Upisi Empty Upisi

Postaj by Editor uto 25 ožu 2008, 04:04

ODLUKA
o uvjetima za upis u viši semestar akad. god. 2007/2008. za studente 4. generacije studija koji se izvodi po izvedbenom planu nastave za izvanredni studij u Osijeku.

1. Studenti koji su ostvarili minimalno 18 ECTS bodova nakon prve godine studiranja, mogu upisati sve kolegije 3. semestra, uz obavezan upis nepoloženih kolegija 1. semestra te sve kolegije 4. semestra uz obavezan upis nepoloženih kolegija 2. semestra.

2. Studenti koji taj uvjet nisu ostvarili upisuju ponavljanje prve godine uz obvezu upisa svih nepoloženih kolegija bez prava upisa kolegija iz trećeg odnosno četvrtog semestra.

3. Za upis 5. semestra potrebno je imati 60 ECTS bodova i u pravilu položene sve ispite prve godine, te ponovno upisati nepoložene kolegije 3. semestra.

4. Za upis 6. semestra potrebno je ponovno upisati nepoložene kolegije 4. semestra.

5. Kod upisa zimskog semestra postavlja se kao uvjet ostvareni broj ECTS bodova dok se ljetni semestar upisuje samo uz uvjet ponovnog upisa nepoloženih ispita iz ljetnog semestra prošle godine studiranja.

Sretan Vam Uskrs i učite marljivo.

Pozdrav

Dr. sc. Slavica Ćosović Bajić, izv. prof.
Pročelnik Informatičko-računarskog odjela
Tehničko veleučilište u Zagrebu
Vrbik 8
Editor
Editor
Poglavica

Registered : 09.02.2008

[Vrh] Go down

Upisi Empty Re: Upisi

Postaj by Hrvoje uto 25 ožu 2008, 09:21

i koji je sada zakljucak? i dali su nam upisani svi predmeti i bodovi sa prve? i ???? sta nam vrijedi ta odluka kada i dalje u indexu nemamo nista? ali dobro bolje ista nego nista!
Hrvoje
Hrvoje
Pametnjakovic

Male Posts : 196
Registered : 18.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by tjerger uto 25 ožu 2008, 11:51

koliko sam skontao imamo fore do 5. semestra da damo matematiku.....to je do'rro.
tjerger
tjerger
Kampanjac

Male Posts : 54

[Vrh] Go down

Postaj by Hrvoje uto 25 ožu 2008, 12:29

pa nisam bas siguran
mat 1 moras do 4, a mat 2 do 5tog. bar ja mislim tako jer je mat 1 bila u prvom sem
Hrvoje
Hrvoje
Pametnjakovic

Male Posts : 196
Registered : 18.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Mare uto 25 ožu 2008, 14:31

Jako lijepo, samo, kada su ti upisi u 4. semestar i što će biti s ovom brljotinama u indeksima "parcijalama"?

Bilo bi lijepo kada bi imali nekakav kalendar događaja na fakultetu tj. kad su upisi i sl.

Uostalom, u ovoj odluci nisu definirani datumi (pa čak ni kad je odluka donešena) i od kada se primjenjuje:
Možda od jeseni 2008.? alien
Mare
Mare
Pametnjakovic

Female Posts : 127
Registered : 10.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Maverick uto 25 ožu 2008, 15:33

Eh, nije nama definiran ni naredni vikend, a kamoli nesto ovako. Boks
Maverick
Maverick
Svemoguci

Male Posts : 376
Registered : 08.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by ceca uto 25 ožu 2008, 21:45

Bitno da odluka postoji, a manje je bitno od kada vrijedi i kako nam teku rokovi. Imat ćemo šareni indeks sa puno parcijala i možda nam zatreba još jedan da upišemo sve semestre u komadima. Mene interesira kolega Editor, što si se ti to dogovarao tamo u Zagrebu?
ceca
ceca
Doktor

Female Posts : 202

[Vrh] Go down

Postaj by Furma sri 26 ožu 2008, 00:15

"Studenti koji su ostvarili minimalno 18 ECTS bodova nakon prve godine studiranja, mogu upisati sve kolegije 4. semestra uz obavezan upis nepoloženih kolegija 2. semestra."

po ovome ispada da podrazumijevaju da si dao sve predmete 1. semestra?

znaci mora se polozit mat1 do upisa cetvrtog semestra?
Furma
Furma
Doktor

Male Posts : 200
Registered : 17.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by Dario sri 26 ožu 2008, 14:13

Furma je napisao/la:"Studenti koji su ostvarili minimalno 18 ECTS bodova nakon prve godine studiranja, mogu upisati sve kolegije 4. semestra uz obavezan upis nepoloženih kolegija 2. semestra."

po ovome ispada da podrazumijevaju da si dao sve predmete 1. semestra?

znaci mora se polozit mat1 do upisa cetvrtog semestra?

Krivo si prepisala, studenti koji su ostvarili minimalno 18 ECTS bodova nakon prve godine studiranja, mogu upisati sve kolegije 3. semestra...
Dario
Dario
Zabusant

Male Posts : 39
Registered : 08.02.2008

http://dariomodric.spaces.live.com

[Vrh] Go down

Postaj by Mark sri 26 ožu 2008, 18:19

Mat 1 i 2 moramo dat uz obavezan ponovni upis do 5. semestra...

Mark
Lijencina

Registered : 25.02.2008

[Vrh] Go down

Postaj by tjerger čet 27 ožu 2008, 13:46

pa tako sam i ja skontao po ovom sto gore pise,a hrvoje kaze me opovrgnuo kaze Very Happy
tjerger
tjerger
Kampanjac

Male Posts : 54

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics