Upisi
+5
Maverick
Mare
tjerger
Hrvoje
Editor
9 posters
Stranica 1 / 1.
Upisi
ODLUKA
o uvjetima za upis u vii semestar akad. god. 2007/2008. za studente 4. generacije studija koji se izvodi po izvedbenom planu nastave za izvanredni studij u Osijeku.
o uvjetima za upis u vii semestar akad. god. 2007/2008. za studente 4. generacije studija koji se izvodi po izvedbenom planu nastave za izvanredni studij u Osijeku.
- Studenti koji su ostvarili minimalno 18 ECTS bodova nakon prve godine studiranja, mogu upisati sve kolegije 3. semestra, uz obavezan upis nepoloenih kolegija 1. semestra te sve kolegije 4. semestra uz obavezan upis nepoloenih kolegija 2. semestra.
- Studenti koji taj uvjet nisu ostvarili upisuju ponavljanje prve godine uz obvezu upisa svih nepoloenih kolegija bez prava upisa kolegija iz trećeg odnosno četvrtog semestra.
- Za upis 5. semestra potrebno je imati 60 ECTS bodova i u pravilu poloene sve ispite prve godine, te ponovno upisati nepoloene kolegije 3. semestra.
- Za upis 6. semestra potrebno je ponovno upisati nepoloene kolegije 4. semestra.
- Kod upisa zimskog semestra postavlja se kao uvjet ostvareni broj ECTS bodova dok se ljetni semestar upisuje samo uz uvjet ponovnog upisa nepoloenih ispita iz ljetnog semestra prole godine studiranja.
Sretan Vam Uskrs i učite marljivo.
Pozdrav
Dr. sc. Slavica Ćosović Bajić, izv. prof.
Pročelnik Informatičko-računarskog odjela
Tehničko veleučilite u Zagrebu
Vrbik 8
Editor- Poglavica
Registered : 09.02.2008
Re: Upisi
i koji je sada zakljucak? i dali su nam upisani svi predmeti i bodovi sa prve? i ???? sta nam vrijedi ta odluka kada i dalje u indexu nemamo nista? ali dobro bolje ista nego nista!
Hrvoje- Pametnjakovic
Registered : 18.02.2008
koliko sam skontao imamo fore do 5. semestra da damo matematiku.....to je do'rro.
tjerger- Kampanjac
pa nisam bas siguran
mat 1 moras do 4, a mat 2 do 5tog. bar ja mislim tako jer je mat 1 bila u prvom sem
mat 1 moras do 4, a mat 2 do 5tog. bar ja mislim tako jer je mat 1 bila u prvom sem
Hrvoje- Pametnjakovic
Registered : 18.02.2008
Jako lijepo, samo, kada su ti upisi u 4. semestar i to će biti s ovom brljotinama u indeksima "parcijalama"?
Bilo bi lijepo kada bi imali nekakav kalendar događaja na fakultetu tj. kad su upisi i sl.
Uostalom, u ovoj odluci nisu definirani datumi (pa čak ni kad je odluka doneena) i od kada se primjenjuje:
Moda od jeseni 2008.?
Bilo bi lijepo kada bi imali nekakav kalendar događaja na fakultetu tj. kad su upisi i sl.
Uostalom, u ovoj odluci nisu definirani datumi (pa čak ni kad je odluka doneena) i od kada se primjenjuje:
Moda od jeseni 2008.?
Mare- Pametnjakovic
Registered : 10.02.2008
Eh, nije nama definiran ni naredni vikend, a kamoli nesto ovako.
Maverick- Svemoguci
Registered : 08.02.2008
Bitno da odluka postoji, a manje je bitno od kada vrijedi i kako nam teku rokovi. Imat ćemo areni indeks sa puno parcijala i moda nam zatreba jo jedan da upiemo sve semestre u komadima. Mene interesira kolega Editor, to si se ti to dogovarao tamo u Zagrebu?
ceca- Doktor
"Studenti koji su ostvarili minimalno 18 ECTS bodova nakon prve godine studiranja, mogu upisati sve kolegije 4. semestra uz obavezan upis nepoloenih kolegija 2. semestra."
po ovome ispada da podrazumijevaju da si dao sve predmete 1. semestra?
znaci mora se polozit mat1 do upisa cetvrtog semestra?
Furma- Doktor
Registered : 17.02.2008
Furma je napisao/la:"Studenti koji su ostvarili minimalno 18 ECTS bodova nakon prve godine studiranja, mogu upisati sve kolegije 4. semestra uz obavezan upis nepoloenih kolegija 2. semestra."
Krivo si prepisala, studenti koji su ostvarili minimalno 18 ECTS bodova nakon prve godine studiranja, mogu upisati sve kolegije 3. semestra...
Mat 1 i 2 moramo dat uz obavezan ponovni upis do 5. semestra...
Mark- Lijencina
Registered : 25.02.2008
pa tako sam i ja skontao po ovom sto gore pise,a hrvoje kaze me opovrgnuo kaze
tjerger- Kampanjac
Stranica 1 / 1.